Powitał zacne grono fanów Fiata Pandy.
Nazywam się Mikołaj i jestem szczęśliwym posiadaczem ekonomicznego niebieskiego potwora dróg miejskich, postrachu skrzyżowań z sygnalizacją, wiecznie spragnionego zatrważających ilości paliwa smoka szos, a mianowicie Fiata Pande 1.1 rocznik 2004 Na forum trafiłem przez przypadek jak szukałem z wujkiem google paru drobiazgów do mojego autka, i postanowilem sie zarejestrowac Moja przygoda zaczeła się dużo wczesniej gdyż takowy samochodzik był w posiadaniu moich rodzicow jak jeszcze nie mialem prawa jazdy i przez pierwsze pare miesiecy od jego uzyskania, do czasu zakupu swojego autka. Przebrnąłem przez pare aut zaczynajac od Alfy Romeo 164 która spedzała mi sen z powiek ciągle nocując po warsztatach zabawiajac sie z różnej maści "specjalistami", krótka przygoda z cieniasem trwająca 3 tygodnie, później trafilem na ladnie zadbanego z silnikiem igła seniaczka, który do tej pory nie ma przejechane nawet 80 tyś km ( jak brałem mial niecałe 20 ) którego ciągle jestem szcześliwym posiadaczem, aż wkoncu Pandzia, która dzielnie teraz dzieli garaż z czerwoną strzałą. Interesuję się piłką nożną, jestem wielkim fanem Star Wars, i uwielbiam grzebać w swoich 2 maleńkich fiatach ( niestety nie zawsze z porządanym efektem końcowym ), miedzy innymi to też jest znaczącym powodem mojej rejestracji tutaj, by się wymienic wiedzą, spostrzezeniami, rozwiązaniami technicznymi z innymi bardziej doświadczonymi kolegami i ich Pandami
Wrzuciłbym pare zdjęć lecz aktualnie autko nie wyglada zbyt reprezentatywnie, jak go skończe napewno zrobie i sie podziele
Pozdrawiam.