zibi63 napisał(a):Dlaczego piszesz, że gwarancja wygasła- zrezygnowałeś z przeglądu w serwisowego? Ja mam Actuala z 2011 roku i po przeglądzie w serwisie została ona przedłużona o następny rok, czyli kończy się w 2014.
mich43l napisał(a):jak po dłuższym staniu np z rana jak do roboty jedziesz będziesz odpalał auto to powinno być widać niebieski dym , gdyż podczas postoju olej z pokrywy zaworów leci po zaworach do komory spalania i przy pierwszym odpaleniu jest jego najwięcej... wiadomo spaliny są po za normą bo pali się wraz z paliwem olej a co za tym idzie trzeba olej dolewać w nieskończoność ja jestem na etapie dolewania gdyż zbieram na części ... bo robotę to co jestem w stanie będę robił sam w garażu
Robert napisał(a):Poczytaj to: viewtopic.php?f=5&t=6073&p=100687#p100687 po założeniu gazu bardzo częsty problem
osek napisał(a):zibi63 napisał(a):Dlaczego piszesz, że gwarancja wygasła- zrezygnowałeś z przeglądu w serwisowego? Ja mam Actuala z 2011 roku i po przeglądzie w serwisie została ona przedłużona o następny rok, czyli kończy się w 2014.
zibi63 z automatu się przedłuża dla wszystkich???????
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości