Blacharz

Coś stuka, coś puka - zajrzyj tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Pols

Blacharz

Numer postu:#1  Postprzez Halski » So 22:02, 14 wrz 2013

Poszukuję rzetelnego fachmana od blacharki i lakieru z okolic Łodzi nie musi być tani,bo wiadomo że taniość nie idzie w parze z jakością,ale też żeby z torbami mnie nie puścił,więc jakby ktoś coś wiedział to proszę o info.Druga sprawa to czy ktoś ma na zbyciu naklejkę na światło stopu, to chętnie bym taką zakupił.Dzięki i pozdrawiam
Halski
Stały bywalec

Panda: 1.1 prawie Dynamic 2008
Imię: Rafał

Re: Blacharz

Numer postu:#2  Postprzez VipAdiVip » So 22:41, 14 wrz 2013

W Gałkówku Małym jest jeden dobry i w miarę niedrogi lakiernik znajomy robił nam juz kiedyś parę samochodów sprawdzony 100% satysfakcji
i pamiętam ze Patryk (bobofrut) mówił że jest dobry lakiernik w miejscowości: Dobrej tylko tego juz nie znam jak cos to pisz do nas na pw o wiecej informacji jezeli oczywiście Cię oni interesuja bo wiadomo troszkę trzeba pojechać i na pewno zostawić do gałkówka masz 15km od selgrosu a od Strykowskiej masz około myślę że 10-15km do Dobrej
VipAdiVip
Klubowicz na emeryturze

Panda: <3 BUDYŃ <3
Imię: Adrian

Numer postu:#3  Postprzez VipAdiVip » So 22:44, 14 wrz 2013

Dobra pod Strykowem Bobo widział jak robił pandę i podobno bardzo ładnie ją zrobił :) a Daria miała zrobić jak dobrze kojarzę polerkę u niego ale nie wiem czy zrobiła jak coś o tamtym lakierniku to pisz do boba jak do gałkówka pisz do mnie :) Pozdrawiam i zapraszamy na spot do Skierniewic ! Bo coś mało aktywy jesteś na spotach,zlotach ale to może nie w tym wątku rozpisujmy tą sprawę :) pozdrawiam
VipAdiVip
Klubowicz na emeryturze

Numer postu:#4  Postprzez Halski » So 23:13, 14 wrz 2013

Rzeczywiście mało aktywny,ale zaręczam ci,że jakbyś widział rodzinę cztery razy w miesiącu to bardzo jestem ciekaw co byś postawił na pierwszym miejscu.
Halski
Stały bywalec

Panda: 1.1 prawie Dynamic 2008
Imię: Rafał

Numer postu:#5  Postprzez VipAdiVip » N 10:13, 15 wrz 2013

:p to zmienia postać rzeczy bierz rodzinę i wpadaj na spota :)
VipAdiVip
Klubowicz na emeryturze

Powrót do Mechanika - problemy techniczne