natus08 napisał(a):No pandzina była już u 7 mechaników. Wymienione jest co trzeba i nadal nikt nie wie skąd to. Dziś jak rozebrałem (po raz enty) konsolę, wlałem płynu, uruchomiłem auto i nawiew na maksa. Jak na złość nic nie leciało
Powoli zaczynam rozglądać się nad innym autem niestety. To przechodzi ludzkie pojęcie.
natus08 napisał(a):No pandzina była już u 7 mechaników. Wymienione jest co trzeba i nadal nikt nie wie skąd to. Dziś jak rozebrałem (po raz enty) konsolę, wlałem płynu, uruchomiłem auto i nawiew na maksa. Jak na złość nic nie leciało
natus08 napisał(a):Powoli zaczynam rozglądać się nad innym autem niestety. To przechodzi ludzkie pojęcie.
jojo81 napisał(a):Mam nadzieję, że nie zapłaciłeś tym 7 mechaniorom, skoro usterka nie usunięta.
jojo81 napisał(a):natus08 napisał(a):Powoli zaczynam rozglądać się nad innym autem niestety. To przechodzi ludzkie pojęcie.
Rozumiem, że nerwowo ale to nie powód, żeby sprzedawać.
natus08 napisał(a):Panda była u starego znajomego mechanika. Rozebrał kokpit raz jeszcze, żeby dostać się do nagrzewnicy i co się okazało. Inny mechanik, który zakładał nagrzewnice, źle założył uszczelkę (oringa) i lało się strumieniem
Poprawione i działa jak należy A tamten mechanik.... cóż czekają go niemiłe odwiedziny
Powrót do Mechanika - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości