W mojej rodzinie śmiga panda w Automacie od Września 2013r.
łap jak byś chciał zobaczyć:
viewtopic.php?f=45&t=6357Że tak powiem o automat trzeba dbać żeby się nie psuł, no chyba że kupimy już jakiś w nie za ciekawym stanie to nawet dobra konserwacja nie pomoże.
Nasza Panda była po dzwonie z Przodu, kupiona od handlarza który sprowadza auta bardziej dla fanu i powiedział że jak zobaczył Pandę w takim wyposażeniu to musiał ją wziąć.
Na początek jak byś kupował automat to polecam podjechać sobie do ASO i żeby powiedzieli Ci co w tej Pandzie jest do zrobienia.
My na początku tak zrobiliśmy i do tej pory śmiga bez problemu. Trzeba było powymieniać płyty do skrzyni, wyregulować skrzynie i takie tam pierdoły i masz spokój na dłuższy czas.
Głównie polecałbym automat dla osób które mają problemy ze zdrowiem lub dla kobiet które nie lubią machać skrzynią biegów.
Co do opinij kolegów że Panda nie ma automatu z prawdziwego zdarzenia to się zgodzę.
Ale na pewno się nie zgodzę że Panda w Automacie jest mułowata, wolna itd. to na pewno NIE!
Byłem raz tym sprzętem na Spocie w Łodzi i wszyscy byli ciekawi jak to chodzi. Przy obciążeniu 4 osób i tak leciała jak rakieta. Na pewno ekipa z Łodzi Ci to potwierdzi.
Jak dobrze wyregulujesz skrzynie to jak wdepniesz pedał to elegancko szybko zmieni ci bieg zazwyczaj o 2 w dół i momentalnie prze do przodu.
Jak wdepniesz pedał do oporu to my mamy ustawione że do 6k obrotów potrafi przeciągnąć bieg.
Automatem trzeba potrafić jeździć, wiedzieć w jakim momencie odpuścić pedał gazu żeby skrzynia zmieniła bieg itd.
Ale z tym nie ma problemu po tygodniu można się przyzwyczaić.
Jak będziesz mieć jakieś pytania to pisz najlepiej na face, to najszybciej odpowiem. Link do mnie masz podany w moim koncie.