Panda II 1.3 Multijet - rozbity prawy przód

Coś stuka, coś puka - zajrzyj tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Pols

Re: Panda II 1.3 Multijet - rozbity prawy przód

Numer postu:#16  Postprzez gasiek » So 23:34, 18 sty 2014

W jednym z postów podawałem zdjęcia, chciałem je teraz dodać do pierwszego z moich postów ale chyba już za późno na edytowanie posta. Podaję link jeszcze raz http://voila.pl/uploads/wcrl1vuq59 :)
gasiek
Świeżak

Panda: 1.3 JTD
Imię: Łukasz

Numer postu:#17  Postprzez t-przemek » N 10:54, 19 sty 2014

Lukasz napisał(a):Zapodaj fotki i wszystkiego sie dowiesz :) po profilowym z tego co widze jest to do naprawienia bo w POlsce WSZYSTKO da sie naprawic :) aczkolwiek watpie ze bedzie to nadal w podobnym stopniu bezpieczny samochod w jakim byl przez zdarzeniem drogowym... DAWAJ FOTY :)

Przy spawaniu całej ćwiartki, czy podłużnicy, czy paradoksalnie jakiegokolwiek elementu konstrukcyjnego bezpieczeństwo w przypadku następnego dzwona drastycznie spada, a to że da się naprawić, to nikt nie kwestionuje bo już nie takie wraki się robiło 8) , pozostaje tylko kwestia opłacalności.
t-przemek
Specjalista

Panda: 1.1
Imię: Przemek

Numer postu:#18  Postprzez gasiek » Pt 19:40, 24 sty 2014

Nadal czekam aż mechanik przeprowadzi weryfikację silnika, jutro chyba do niego pojadę. Po przemyśleniu raczej nie będę robił tego samochodu, bo podłużnica, układ zawieszenia, napędowy i kierowniczy to za dużo pieniędzy. Rozważam teraz dwie opcje, wykorzystać ten silnik jeśli będzie dobry i poszukać pandy albo punto z uszkodzonym silnikiem i w ten sposób skompletować samochód albo sprzedać to co mam na części, jak myślicie ile mogę za to wynegocjować sprzedając całość ?

Panda 2 1.3 multijet 2005 rok, 130 tys., to co jest uszkodzone opisałem na poprzedniej stronie w pierwszym poście.

Jeśli ktoś chciałby kupić ode mnie całość albo miał do sprzedania punto lub pandę z dedykowanym silnikiem 1.3 multijet to proszę o kontakt.
gasiek
Świeżak

Panda: 1.3 JTD
Imię: Łukasz

Poprzednia strona

Powrót do Mechanika - problemy techniczne