Deacon napisał(a):jacek nie zgodze sie - zalezy jak dlugo radio jest odlaczone. jak wymienialem aku co trwalo jakies 15 minut to nie wolalo o kod ale po nocy z odlaczonym aku juz tak.
odometer napisał(a):Doładowywanie niestety nic już nie daje.Dzisiaj mierzyłem o 13.00 po całonocnym ładowaniu i jest 12,2 V.
JargoV napisał(a):Radio kasetowe/CD 1DIN będzie chciało kod po wyciągnięciu akumulatora, 2DIN teoretycznie nie powinno, wyciągałem radio na parę dni i żadnego wymagania kodu.
W razie czego jest strona/forum gdzie za darmo administrator podaje wyliczone kody.
Też miałem problem z akumulatorem jakiś czas temu. Szybko się rozładowywał (brak poboru prądu w spoczynku), waliło błędem wspomagania. Ładowanie wzorcowe. Pojechałem do warsztatu sprawdzić stan akumulatora. Na komputerze wyszło że "akumulator dobry". Nie dałem wiary temu wskazaniu. Wymieniłem akumulator i problem jak ręką odjąładam1965 napisał(a):odometer napisał(a):Doładowywanie niestety nic już nie daje.Dzisiaj mierzyłem o 13.00 po całonocnym ładowaniu i jest 12,2 V.
Zostaje dla pewności podjechać do sklepu z akumulatorami.
Oni mają komputer do sprawdzenia stanu aku.
Po tym podejmiesz decyzję czy wymieniać na nowego
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości