Wszystkie bezpieczniki są sprawdzone niema żadnego spalonego sprawdzałem czy dochodzi prąd ale nie dochodzi wiec gdzieś po drodze ginie ale co jest przyczyną że nie dochodzi czemu nie świeci

Deacon napisał(a):aaaa to zle zrozumielem. moze styki zasniedzialy w tej listwie? gdzies juz byl podobny temat.
JDK napisał(a):sprawdzałeś miernikiem?
pandavan napisał(a):Włożyłem jedna standardowa i jeden led świeci a dwa już nie chcą....
Deacon napisał(a):pandavan napisał(a):Włożyłem jedna standardowa i jeden led świeci a dwa już nie chcą....
to w koncu jak? bo raz piszesz, ze ci swieci na jednej led, potem, ze wogole - okresl sie w koncu. pisalem ci przeciez, ze na jednej zwyklej i jednej led bedzie swiecilo ale na dwoch ledach nie. potrzebne sa zarowki led can bus. wtedy zaswieca sie dwie.
pandavan napisał(a):
No wcześniej wkładałem i nie świeciło bawiłem się dzisiaj bezpiecznikami po dociskałem je tak żeby był przepływ prądu i dziś świeci na na dwóch ledach świeci tylko 2sekundy muszę dodatkową żarówkę założyć tylko w takim miejscu muszę ją zrobić żeby mi coś podświetlało macie jakieś propozycje...
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości