lukerayman napisał(a):Proszę Was o poradę. Wszędzie czytam, że nie ma w tym nic trudnego, ale ja zatrzymałem się na etapie zdejmowania plastikowej osłony.
lukerayman napisał(a):Dzięki, poradziłem sobie, ale filmik chętnie obejrzę i zobaczę, czy u mnie tak samo to wyglądało.Strasznie ciężko było wyjąć tą plastikową osłonę, z 15 minut się z nią mordowałem, ale udało się! Co za radość.
Wymiana samej żarówki to już była czysta przyjemność, ale ta plastikowa osłona to masakra.
lukerayman napisał(a):...Strasznie ciężko było wyjąć tą plastikową osłonę, z 15 minut się z nią mordowałem,
Rejmi napisał(a):ciagle nie wiem z czym tam sie mozna meczyc ale okjak nie masz klimy to nawet jeszcze latwiej bo nie ma przewodow od klimy
Regis napisał(a):50 sek jedną ręką![]()
lukerayman napisał(a):U mnie to wyglądało tak samo do 4 sekund filmu.Odblokowałem ten drucik, odchyliłem osłonę, pociągnąłem, żeby wyjąć... ale się wyjąć nie dało. Musiałem mocno ją tam stamtąd wyciągać, bo coś ją trzymało. A może było tak, jak pisał @Romix13.
antracity napisał(a):Wymieniałem żarówki bez wypinania akumulatora, ale to karkołomne zadanie i kosztuje sporo nerwów.
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości