Myślisz że to pomoże?:)kambodza napisał(a):Wyłącz na minutę klemę minus akumulatora (-).
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Spoko sprawdzę i dam znać dziś lub jutrokambodza napisał(a):W OBD2 występują dwie pamięci ulotna i nieulotna. Jeśli błąd jest tymczasowy to "uleci" z wyłączeniem zasilania. :-P
Tak też robiłem i wiem że zrobiłem aktywację kontrolki usterki silnika A teraz tego ustrojstwa nie mogę wykasować zwalenie kremy nie pomogło spalanie obroty w normie osiowanie proxy udane.Majkel_B napisał(a):Przecież MESem też możesz wykasować błędy z pamięciWejdź w poszczególne moduły, znajdź ten który wywala błąd, sprawdź co to za błąd, a potem go usuń
Czy samoadaptacje?kambodza napisał(a):Czyli robiłeś test elementu wykonawczego(czy jak to w MES się nazywa)?
Temat rozwiązany pomógła przygotował 3x do odcięcia na jalowym biegu.dziękuję za pomocarcadiusz83 napisał(a):Czy samoadaptacje?kambodza napisał(a):Czyli robiłeś test elementu wykonawczego(czy jak to w MES się nazywa)?
Wysłane z mojego HUAWEI RIO-L01 przy użyciu Tapatalka
Powrót do Elektryka - problemy techniczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości