Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
pasiaczek161 napisał(a):Witam, posiadam pandę 1.1 2004r. planuje zmianę felg z 13 na 14 lub 15. Interesuje mnie jedno. Jak bardzo spadnie moc i przyspieszenie gdy założę felgi 15 a jak gdy założę 14. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam
Deacon napisał(a):to sa tak male roznice, ze nie sa odczuwalne
wojtassslg napisał(a):Deacon napisał(a):to sa tak male roznice, ze nie sa odczuwalne
hahah chyba u Ciebie xD
bambrys napisał(a):najważniejsze jest lub jego brak - WSPOMAGANIE KIEROWNICY jeżeli nie masz to będzie ciężko a jeżeli masz to raczej same plusy
Mario napisał(a):Żona ma 15 i nie żałuje. Wspomagania brak, ale nie jest potrzebne, oponki 195/55 kleją się świetnie. Fakt autko się zmuliło, ma teraz swoje 54 koniki tak jak w dokumentach napisane.
Stwierdziliśmy z żoną że ci co narzekają na brak wspomagania przy 15 to słabeusze
bobofrut napisał(a):Fajną masz Żonę moja też tak uważa i daje radę bez ale na 13tkach a zaraz 14tki.
Ja nie odczuwam spadku mocy przy 185 14tkach, także..
pasiaczek161 napisał(a):Posiada ktoś felgi 15 na standardowym zawieszeniu? Trzeba dodawać jakieś dystanse lub pierścienie centrujące?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości