SUGESTIE

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

SUGESTIE

Numer postu:#1  Postprzez jarjar82 » Pt 16:14, 18 lis 2011

Nie ma dostępu do tematu z propozycjami i sugestiami ..wiec napisz eo tym tutaj.

Jestem od kilku dni i brakuje tu kilku istotnych działów ( no chyba że jeszcze się nie dokopałem )

TECHNICZNE :
Wersje silników
Wersje wyposażenia

Ktoś powie tak jak ostatnio żebym na strone ASO wszedł sobie ...no to znajdź mi tam wersje wyposażeniowe z 2003 roku :D Skoro to forum Pandy, to powinna być ściągawka. Mechanika powinna być posegregowana na diesla i na benzynę ...jakoś tak łatwiej znaleźć co się szuka :) choćby ankieta na kolor Misiaka :D

Z innymi spamerskimi tematami lub bardziej rekreacyjnymi się nie wychylam :D każdy ma swoja wizje forum

zaraz będzie ....kurde ledwo przyszedł a już miesza :P
jarjar82
Świeżak

Panda: 1.1 pistacjowa miśka :D

Re: SUGESTIE

Numer postu:#2  Postprzez JDK » Pt 19:09, 18 lis 2011

Kurde ledwo przyszedł a już miesza... :zakrecony:
a tak serio jak chcesz czegoś konkretnie się dowiedzieć to możesz założyć nowy temat w odpowiednim dziale i pytać bo po to jest to forum...
żeby odpowiadać na pytania a nie na wszelki wypadek wrzucać wszystko bo może się przyda a może nie ;)
Bo życie jest zbyt krótkie żeby jeździć autem bez Gleby
JDK
Klubowicz na emeryturze

Panda: Była Biała, Był Sunny, Było Cc 1.2, Było Bmw e36 coupe Jest Sej 1.4 16v 6 speed
Imię: Jędrek

Numer postu:#3  Postprzez Vito » Pt 22:32, 18 lis 2011

jarjar82 napisał(a):Nie ma dostępu do tematu z propozycjami i sugestiami ..wiec napisz eo tym tutaj.

Jestem od kilku dni i brakuje tu kilku istotnych działów ( no chyba że jeszcze się nie dokopałem )

TECHNICZNE :
Wersje silników
Wersje wyposażenia

Ktoś powie tak jak ostatnio żebym na strone ASO wszedł sobie ...no to znajdź mi tam wersje wyposażeniowe z 2003 roku :D Skoro to forum Pandy, to powinna być ściągawka. Mechanika powinna być posegregowana na diesla i na benzynę ...jakoś tak łatwiej znaleźć co się szuka :) choćby ankieta na kolor Misiaka :D

Z innymi spamerskimi tematami lub bardziej rekreacyjnymi się nie wychylam :D każdy ma swoja wizje forum

zaraz będzie ....kurde ledwo przyszedł a już miesza :P

Kudre ledwo przyszedł a już miesza :zakrecony:

viewtopic.php?f=11&t=493 wersje które znamy :) opisanie ich to syzyfowa praca a w Polsce z tych wersji tylko kilka było w sprzedaży. Prosiłem FAP o pomoc w stworzeniu opisu wszystkich wersji ale jak to FAP odesłali do strony prasowej na której nic ciekawego niema :( czyli defakto olali temat :( Cieżko napisac cos o aucie którego specyfikacji nie można znajść w necie.
Dostępne silniki to król forum 1.1 w wersjach fresch/actual/activ i limitówkach powstałych na ich bazie :P oraz 1.2 60HP dynamic/emotion. 1.3 MJ 70HP we wszystkich wersjach jak benzyna 1.1 i 1.2, oraz 1.4 tylko w wersji 100HP. Nowości z Euro5 to MJ 75 z dpf i 1.2 69KM od 2010 roku z tego co wiem w Polsce a w europie od 2009
Niema potrzeby dzielenia mechaniki na benzyne i diesla gdyż siniki diesla sa tak mało awaryjne ze nie opłaca sie robic działu z 5 tematami. Ci co go mają to pewnie teraz sie cieszą ale taka jest fajna prawda ze prócz sprzęgła nic sie z nimi nie dzieje :P
Vito
Admin na emeryturze

Panda: była - jest pug 508
Imię: Witek

Numer postu:#4  Postprzez JDK » Pt 23:22, 18 lis 2011

Witek link nie działa :)
JDK
Klubowicz na emeryturze

Panda: Była Biała, Był Sunny, Było Cc 1.2, Było Bmw e36 coupe Jest Sej 1.4 16v 6 speed

Numer postu:#5  Postprzez Vito » Pt 23:28, 18 lis 2011

:ok: dzięki

Poprawiłem :mrgreen:
Vito
Admin na emeryturze

Numer postu:#6  Postprzez jarjar82 » So 14:01, 19 lis 2011

O.K zrozumiałem .... sugerowałem się nowymi właścicielami PAND ..którzy jeszcze nie wiedzą co do czego i z czym sie je..co powinno być a co nie w ich modelu :)

Zamieszczenie tabeli głównej (ciśnienie opon... pojemność misy olejowej.. układu chłodzenia) książki obsługi tez nie jest głupie nie każdy po zakupie takową posiada :D
Jakieś ETKI części zamiennych lub modele pasujących części zamiennych ; filtry powietrza, oleju, rozmiar opon, wycieraczek szyby przedniej itp itd zestawienie załatwia powstawanie kolejnych tematów z zapytaniami .

...a co z możliwością tworzenia ankiet
np kolor MIŚKA ...podstawowe grupy kolorów ..tu jest sporo userów byłoby zabawnie poznać dominująca barwę :D

Temat "Nasza największa wyprawa Pandą" + foty ???
jarjar82
Świeżak

Panda: 1.1 pistacjowa miśka :D

Numer postu:#7  Postprzez JDK » So 18:06, 19 lis 2011

jarjar82 napisał(a):Temat "Nasza największa wyprawa Pandą" + foty ???

Możesz założyć takowy w luźnych tematach :) nikt nie będzie cię krytykował za coś co będzie ciekawe i miłe do poczytania, oglądania ;)
JDK
Klubowicz na emeryturze

Numer postu:#8  Postprzez Vito » So 23:40, 19 lis 2011

takie rzeczy piszemy w Moja Panda gdzie jak ktos chce poczytać o "twojej" pandzie to dowie sie najwięcej :)
Vito
Admin na emeryturze

Powrót do Luźne tematy...