Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Agent napisał(a):Czy ja się czymś chwalę? Napisałem jakie mi wykryli usterki na badaniach technicznych ale narazie wstrzymam się z wymianą. Jestem zwyczajnie wściekły na papierową jakość zawieszenia Pandy, kto by słyszał, żeby co 10-15 kkm wymieniać pół zawieszenia w samochodziePrzyczepiłeś się mojej wypowiedzi, jakbym co najmniej zabił człowieka
![]()
Może to nie klub tylko niebo, skoro skupia samych świętych członków. Na pewno Deacon ma nad głową aureolę, nigdy nie przekroczył prędkości ani nawet nie zabił komara swoją Pandą.No z jego wypowiedzi można wysnuć takie wnioski...
Agent napisał(a):Czy ja się czymś chwalę? Napisałem jakie mi wykryli usterki na badaniach technicznych ale narazie wstrzymam się z wymianą. Jestem zwyczajnie wściekły na papierową jakość zawieszenia Pandy, kto by słyszał, żeby co 10-15 kkm wymieniać pół zawieszenia w samochodziePrzyczepiłeś się mojej wypowiedzi, jakbym co najmniej zabił człowieka
![]()
Agent napisał(a):Może to nie klub tylko niebo, skoro skupia samych świętych członków. Na pewno Deacon ma nad głową aureolę, nigdy nie przekroczył prędkości ani nawet nie zabił komara swoją Pandą.No z jego wypowiedzi można wysnuć takie wnioski...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości