Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Borys napisał(a):Agent napisał(a):Dzisiejszy raport spalania - 12,7 l gazu / 100km Zabierzcie ode mnie ten samochód, mam go dość!
Jesteś rekordzistą w spalaniu. Wielu nas tutaj posiada gaz i nikt nie ma takiego spalania jak Ty. Wg mnie zdecydowanie masz jakieś problemy z samą instalacją.
Agent napisał(a):Dzisiejszy raport spalania - 12,7 l gazu / 100km Zabierzcie ode mnie ten samochód, mam go dość!
Agent napisał(a):A powiedzcie mi o co chodzi z tym parownikiem, cały się wymienia czy tylko jakieś membranki gumowe jak w zwykłej instalacji gazowej?
Jest jeszcze taki problem, że na zimnym nierozgrzanym dobrze silniku jak jadę na gazie to mi szarpie budą i fura nie przyspiesza. To ma związek z parownikiem?
Agent napisał(a):Tylko że ja sam parownika nie kupię bo nawet nie wiem jaki A w warsztacie to wiadomo jak skasują, podwójnie.
skubie napisał(a):Dlaczego miałbyś nie umieć?
Znajdziesz go pod maską, spiszesz firmę z nr fabrycznymi, i możesz kupować
lygan napisał(a):Mi średnio 8-10 l czasami 7 trasa ale lekkiej nogi nie mam to raz a dwa czesto na niedogrzanym silniku małe odcinki i stara gen inst lpg. ale jeśli ktoś nie ma lpg to polecam sobie zrobić inst wodorowa lżej silnik chodzi to raz a dwa koło 1-1,5 l mniej pali benzynki .Patent wypróbowany w moim byłym seju
ma16 napisał(a):mi raz przepaliła 17l/100km ale to tylko przez to że trafił mi się lewy gaz na stacji...
Dorian1.1 napisał(a):skubie napisał(a):Dlaczego miałbyś nie umieć?
Znajdziesz go pod maską, spiszesz firmę z nr fabrycznymi, i możesz kupować
Nawet nie wazna jest firma a to, zeby byl do sekwencji i zgadzala sie ilosc wejsc/wyjsc poprostu:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość