Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
doldi napisał(a):tak po dobrej znajomości się dowiedziałem że.... niestety (dla italianów) są rozmowy by............
pande 3 produkować w polsce.
jest nie samowicie kiepsko składana, i zaraz patrzeć jak następni będą mieli to co ja u siebie
Pawell82 napisał(a):doldi napisał(a):tak po dobrej znajomości się dowiedziałem że.... niestety (dla italianów) są rozmowy by............
jest nie samowicie kiepsko składana, i zaraz patrzeć jak następni będą mieli to co ja u siebie
Niestety nigdy Panda 3 nie będzie produkowana w Polscebyły takie przymiarki ale nie wyszło
raczej nie .Forsaken napisał(a):Pawell82 napisał(a):doldi napisał(a):tak po dobrej znajomości się dowiedziałem że.... niestety (dla italianów) są rozmowy by............
Niestety nigdy Panda 3 nie będzie produkowana w Polscebyły takie przymiarki ale nie wyszło
Może pojawi się czwarta generacja i będzie u nas składana :p
Forsaken napisał(a):Czytałem o tym artykuł. Ja załamuje ręce bo moim zdaniem idą w złą stronę.
Jakoś wydaje mi się że PIII jest potraktowana po macoszemu porównując ich stosunek do PII.
Lansują tą 500-tkę a to nie jest popularne autko i nigdy nie będzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości