Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
skubie napisał(a):może sobie coś wybierzesz http://www.autocentrum.pl/?FF=523&mode=3®ionid=-1
ja się tym sugerowałem, ale u mnie tylko dobrze zamontowali, ustawiać nie potrafią
SKUBIE
Jezeli miałbym zakladać w normalnym zakladzie to nie byłby problem bo mam swojego dobrego gazownika lecz niestety nie pozwala na to gwarancja i tylko ASO tylko ktore ???
nie wiem jakoś nie jestem przekonany do tatarini z tego co czytałem na forum nie cieszy sie dobra opinia ?
a jaki masz silniczek w swojej pandzie ?
ja84 napisał(a):Nie sugeruj się gwarancją, lepiej idź do zwykłego sprawdzonego gazownika i będziesz miał pewność, że z instalacją będzie ok. To przez gwarancje ludzie zakładają w ASO, a potem mają problemy. Sam miałem i dlatego ostrzegam. Przeglądy gwarancyjne to zalecałbym też zrobić jeden i potem kolejne u "Pana Henia" zwykłego mechanika (oczywiście też sprawdzonego i poleconego). Kiedyś się dziwiłem dlaczego ludzie tak robią, ale teraz już wiem w czym tkwi szkopuł.
Worczynski napisał(a):bombel, Ty masz sekwencje czy 2-gen? Ile cie przyszło za montaż?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości