eKonto w mBank'u - Posiada ktoś?

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Re: eKonto w mBank'u - Posiada ktoś?

Numer postu:#16  Postprzez Worczynski » Pt 11:51, 24 sie 2012

w5minut_pl napisał(a):Właścicielami ING jak mi się zdaje są holendrzy, a skoro ich zdaniem "śmierdzę i szeleszczę" a czasem nawet szczę do ich ogródka to i narzucał się nie będę.

Myślą z wyższością o nas jak my z wyższością myślimy o ukraińcach i przez wiele lat tak samo z wyższością myśleliśmy o czechach (jako naród). Ja korzystam z usług tych, którzy nie dymają mnie na pieniądze i to jest główne kryterium, a polskie banki robią nas jeszcze bardziej w bambuko. A jeśli miałbym wybierać - płacić Majewskiemu, a Kondratowi - wolę Marka, jego reklamy przynajmniej reprezentują inteligenty humor :)
Worczynski
Klubowicz na emeryturze

Panda: 1.1 Actual yellow banana! + kuchenka gazowa :)
Imię: Paweł

Numer postu:#17  Postprzez Vito » So 17:54, 25 sie 2012

:hahaha: ciekawie się rozmowa potoczyła :D Do mnie nie przemawiają reklamy tylko oferta :)
Vito
Admin na emeryturze

Panda: była - jest pug 508
Imię: Witek

Numer postu:#18  Postprzez w5minut_pl » Pn 22:57, 27 sie 2012

Worczynski napisał(a): korzystam z usług tych, którzy nie dymają mnie na pieniądze i to jest główne kryterium, a polskie banki robią nas jeszcze bardziej w bambuko. A jeśli miałbym wybierać - płacić Majewskiemu, a Kondratowi - wolę Marka, jego reklamy przynajmniej reprezentują inteligenty humor :)

Za wszystko trzeba zapłacić więc i za to żeby zostać klientem polskiego banku również.
Może trzeba im dać troszkę czasu. I nawet jeśli mam świadomość że tego nie dożyje to jednak zaryzykuje pozostanie przy swoich wyborach.
w5minut_pl
Bywalec

Panda: 1,1 razy 2
Imię: Andrzej

Poprzednia strona

Powrót do Luźne tematy...