Numer postu:#1przez pasiaczek161 » So 14:02, 11 sty 2014
Witam, posiadam pandę 1.1 Actual od nowości z salonu. Przebieg wynosi 56100 km a rocznik to 2004 gdzie pierwsza rejestracja była styczniu 2005r. Samochód jest na bieżąco serwisowany, wszystkie przeglądy robione były w ASO i zapisane w książce serwisowej. Samochód przeszedł przegląd 10.01.2014 i przegląd został podbity więc auto jest przygotowane do jazdy, bez wkładu finansowego. Autko było po niewielkie kolizji gdzie do wymiany był zderzak, błotnik i wachacz na oryginalne nowe części z racji że nie chciałem mieć szpachli na aucie. Posiadam dwa komplety felg. Felgi na zimę to 13 cali 165/65 Firestone rocznik opony to 2011, natomiast felgi na lato to 14 z oponami Dębica Presto 185/60 z 2013r, felgi na lato mają nie cały rok. Zaciski oraz tarczę są pomalowane na czerwono. Poniżej dodaje zdjęcie poglądowe. Jako że chciałbym to auto sprzedać na wiosnę chciałbym się dowiedzieć w jakich okolicach stoi moja panda, bo ubezpieczalnia wyceniła na 9700. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Rafał
Numer postu:#4przez Camcioo » So 17:35, 11 sty 2014
Śmiało to możesz krzyknąć i 16 pytanie za ile jesteś wstanie to auto sprzedać i jak bardzo Ci na tym zależy Ile jest warte to jedno, a po ile chodzą to drugie myślę że jak wystawisz za 10,5 to będzie zawsze możesz zejść z ceny
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd